قتل جوانی در بیمارستان

کد خبر: ۸۸۰۹۸۸
| |
3163 بازدید

درگیری همراهان یک بیمار در بیمارستان علیمرادیان ‌نهاوند یک کشته برجای گذاشت.

‌به گزارش ایسنا، مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان نهاوند ‌با اعلام این مطلب توضیح داد: درگیری همراهان یک بیمار در بیمارستان علیمرادیان نهاوند در حدود ساعت 13:20 امروز-یکشنبه 5 اسفند- منجر به قتل یک جوان 28 ساله شد.

مؤمنعلی دارابی عنوان کرد: به علت درگیری بین تعدادی از اهالی روستایی در نهاوند یک نفر مجروح و در بیمارستان علیمرادیان نهاوند بستری شد که تعدادی از بستگان فرد مصدوم برای عیادت از بیمار در بیمارستان حاضر شده بودند.

وی با بیان اینکه پس از ورود افراد به داخل اتاق فرد مصدوم، بگو مگویی بین همراهان بیمار پیش می آید و یکی از طرفین وی را به اورژانس می کشاند، خاطرنشان کرد: متأسفانه درگیری بالا می‌گیرد و در این بین یک جوان 28 ساله کشته می شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت