میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اردوغان: مذاکرات ما با ایران و روسیه ادامه دارد

کد خبر: ۸۸۰۷۲۸
| |
4614 بازدید
اردوغان: مذاکرات ما با ایران و روسیه ادامه دارد

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اشاره به ادامه مذاکرات با روسیه و ایران جهت تامین امنیت در تمامی ادلب تصریح کرد که در این زمینه پیشرفت خوبی نیز داشته‌ایم.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت: «ما می‌گوییم که بیایید در تمامی منطقه ادلب امنیت را برقرار کنیم. در این زمینه با روسیه و ایران مذاکره می‌کنیم، پیشرفت خوبی نیز داشته‌ایم.»

وی خاطرنشان کرد: «تنها مناطقی که امروز آوارگان سوری به آن بازگشته‌اند، مناطقی است که ترکیه در آنجا امنیت برقرار کرده و عفرین، جرابلس و ادلب از جمله آنهاست. تا به امروز ۳۱۱ هزار برادر سوری مان به این مناطق بازگشته‌اند.»

اردوغان با بیان اینکه اگر امروز مردم اروپا در داخل مرزهای خود در امنیت و آرامش به سر می‌برند این در سایه فداکاری مردم و دولت ترکیه است، تصریح کرد: «ولی این فداکاری ما تا ابد ادامه نخواهد داشت. برادران سوری حاضر در کشورمان نیز دلتنگ خانه و سرزمین خود بوده و خواهان بازگشت هرچه سریع‌تر به وطنشان هستند.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت