ته چین؛
روش تقسیم کردن و پرسبندی ماهی
برش قسمتها یا پرسهای مجزا ماهی میتواند مشکل باشد. باید قبل یا بعد از پخت تقسیم و پرسبندی کرد؟جواب بستگی به این دارد که ماهی را میخواهید گرم یا سرد سرو کنید. در این ویدیو تقسیم و پرسبندی ماهی سالمون را هم قبل و هم بعد از پخت نشان داده میشود تا به این نتیجه برسیم که کدام بهتر است.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ته چین ویدیو ماهی تقسیم ماهی پرس بندی ماهی قطعه کردن ماهی خرد کردن ماهی خورد کردن ماهی نحوه خرد کردن ماهی نحوه خورد کردن ماهی قطعه قطعه کردن ماهی Portioning Fish اخبار مرتبط
