ته چین؛
سه نوع مختلف میسو و روش استفاده از آنها
میسو یا خمیر سویا یک نوع ماده غذایی است که از تخمیر غلات به دست میآید. در ژاپن یکی از مواد طعمدهنده اصلی غذا به شمار میرود و در سراسر جهان به عنوان مزه ژاپنی شناخته شدهاست. امروزه با وجود مواد غذایی غنی که همراه با غذای اصلی صرف میشوند، میسو به عنوان یک چاشنی غذایی به شمار میآید اما در گذشته و در سنت غذایی ژاپن میسو منبع اصلی پروتئین بودهاست. مواد تشکیل دهنده آن سویا، نمک و یک مخمر بدستآمده از برنج، گندم یا لوبیا هستند. در این ویدیو با سه نوع مختلف میسو آشنا شده و طرز استفاده از آنها را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ویدیو فیلم میسو روش استفاده از میسو میسو در غذا نحوه استفاده از میسو استفاده از میسو در غذا Misos and How to Use Them 