میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا: عربستان حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد

معاون وزیر انرژی آمریکا تأکید کرد: واشنگتن به شرطی با عربستان در زمینه هسته‌ ای همکاری می‌ کند که ریاض حق غنی‌ سازی اورانیوم نداشته باشد.
کد خبر: ۸۷۹۲۵۰
| |
2249 بازدید

معاون وزیر انرژی آمریکا تأکید کرد: واشنگتن به شرطی با عربستان در زمینه هسته‌ ای همکاری می‌ کند که ریاض حق غنی‌ سازی اورانیوم نداشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «دان برویلیت» (Dan Brouillette) معاون وزیر انرژی آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌بی‌سی اعلام کرد: واشنگتن  به شرطی با عربستان در زمینه هسته‌ ای همکاری می‌ کند که ریاض حق غنی‌ سازی اورانیوم نداشته باشد.

معاون وزیر انرژی آمریکا در این خصوص ادامه داد: آمریکا به عربستان اجازه نخواهد داد که فناوری هسته‌ ای خود را بدون ارائه تضمین‌ هایی درباره منحصر بودن استفاده از این فناوری به اهداف غیرنظامی توسعه دهد.

وی در ادامه افزود: توافق ۱۲۳، پایه اصلی هر نوع توافقی میان آمریکا و عربستان است؛ بر اساس این بند، غنی سازی اورانیوم و فرآوری پلوتونیوم ممنوع است. به این صورت، راه عربستان برای دستیابی به سلاح هسته‌ ای بسته می‌ شود.

عربستان، یکی از چند کشوری است که پروتکل معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ ای را نیز امضاء نکرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات