تولید اوپک ۷۹۷ هزار بشکه کاهش یافت

کد خبر: ۸۷۸۹۸۲
| |
3030 بازدید

تولید ۱۴ کشور عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه ژانویه ۲۰۱۹ نسبت به ماه دسامبر، روزانه ۷۹۷ هزار بشکه کاهش یافت.

به گزارش مهر به نقل از وزارت نفت، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود، مقدار تولید ۱۴ کشور عضو اوپک را در ماه ژانویه ۳۰ میلیون و ۸۰۶ هزار بشکه در روز عنوان کرد که این رقم در دسامبر ۲۰۱۸، ۳۱ میلیون و ۶۰۳ هزار بشکه در روز بوده است.

در میان اعضای اوپک، عربستان بیشترین کاهش تولید را با ۳۵۰ هزار بشکه در روز ثبت کرده است و پس از آن، امارات با ۱۴۶ و کویت با ۹۰ هزار بشکه کاهش در جایگاه بعدی قرار دارد.

اوپک در نشست ۱۷۵ خود تصمیم گرفت تولید خود را ۸۰۰ هزار بشکه در روز کاهش دهد، بر اساس این تصمیم، ایران، ونزوئلا و لیبی از کاهش تولید معاف شدند.

بر اساس گزارش ماه ژانویه اوپک، میانگین قیمت نفت‎خام سنگین ایران در ژانویه ۲۰۱۹، ۵۶ دلار و ۲۹ سنت برای هر بشکه ثبت شده است. میانگین قیمت هر بشکه نفت خام سنگین ایران در سال ۲۰۱۸، ۶۵ دلار و ۸۵ سنت برای هر بشکه بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت