سومین شکست بدموقع شفر در بازی های بزرگ

کد خبر: ۸۷۸۸۸۴
| |
4685 بازدید

وینفرد شفر تنها چند روز بعد از حضور در استقلال در سومین بازی خود به مصاف پرسپولیس رفت و با پنالتی علی علیپور با نتیجه یک بر صفر از حریف خود شکست خورد البته شفر در بازی برگشت فصل قبل این نتیجه را جبران کرد و با نتیجه یک بر صفر حریف دیرینه خود را شکست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، بازی بعد مربوط به بازی رفت برابر سپاهان در این فصل است که با وجود نمایش خوب استقلال در این فصل این تیم با تک گل کی روش استنلی از حریف خود شکست خورد و این بازی 6 امتیازی را به حریف خود واگذار کرد.
شفر در سومین بازی مهم خود روز گذشته به مصاف تراکتورسازی پرستاره رفت و در تنها موقعیتی که به حریف خود داد با یک گل از این تیم شکست خورد. با شکست استقلال برابر تراکتورسازی این تیم از تیم های صدرنشین جدول رده بندی عقب افتاده است و باید دید شفر می تواند این اختلاف زیاد را جبران کند یا نه.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت