کلاهبرداری از حساب‌های بانکی به بهانه قطع یارانه

کد خبر: ۸۷۷۰۳۸
| |
6566 بازدید
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از حساب‌های بانکی شهروندان به بهانه قطع یارانه هشدار داد.

به گزارش «ابناک» به نقل از ایلنا، سرهنگ تورج کاظمی گفت: با توجه به تعطیلات تعدادی از کلاهبرداران در تماس با شهروندان به بهانه اینکه یارانه آن‌ها قطع خواهد شد، اطلاعات حساب و رمز حساب را دریافت و از این طریق اقدام به سرقت موجودی بانک این شهروندان کرده اند.

وی افزود: شهروندان به اینگونه تماس‌ها توجه نکنند، زیرا مراجع رسمی در این خصوص از طریق تماس تلفنی اقدام نمی‌کنند و هرگونه دریافت اطلاعاتی به صورت مکتوب و رسمی خواهد بود، بنابراین شهروندان اطلاعات حساب خود را ندهند.

سرهنگ کاظمی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ مورد برداشت حساب به این گونه انجام شده است که متأسفانه شهروندان اطلاعات حساب و رمز خود را به کلاهبردار داده اند.

وی افزود: در این ۳۰ مورد از یک میلیون تا ۴۰ میلیون تومان از حساب‌ها برداشت شده است و در تماس تلفنی با ۱۱۰ به شهروندان اعلام کردیم که حساب خود را مسدود کنند تا مراحل بعدی بررسی و پیگیری پلیس فتا انجام شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت