واکنش ایتالیا به اقدام فرانسه در فراخواندن سفیرش

ایتالیا به اقدام اخیر وزارت خارجه فرانسه در فراخواندن سفیر خود واکنش نشان داده و بر تمایل بر عدم تنش با دولت فرانسه تاکید کرد.
کد خبر: ۸۷۶۷۰۵
| |
2132 بازدید

ایتالیا به اقدام اخیر وزارت خارجه فرانسه در فراخواندن سفیر خود واکنش نشان داده و بر تمایل بر عدم تنش با دولت فرانسه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ماتئو سالوینی معاون نخست وزیر ایتالیا در پی اقدام فرانسه در فراخواندن سفیرش از این کشور، اعلام کرد، دولت رُم نمیخواهد با فرانسه اختلاف و درگیری پیدا کند و خوشحال می شود که به منظور مذاکره و بحث بر سر تنشهای اخیر دیداری با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه داشته باشد.

سالوینی در بیانیه ای در خصوص تصمیم اخیر فرانسه برای فراخواندن سفیرش از ایتالیا گفت، خواهان یک «شروع مجدد» در روابط با پاریس است اما فرانسه می بایست به سه مساله اساسی رسیدگی کند.

وی در توضیح این سه خواسته گفت، پلیس فرانسه باید هدایت کردن دوباره مهاجران به سمت ایتالیا و اجرای بازرسی های مفصل و طولانی در مرز که باعث بند آمدن رفت و آمد در مرز می شود را متوقف کند. او خاطر نشان کرد، پاریس همچنین باید حدود ۱۵ شبه نظامی چپگرای ایتالیایی را که در دهه های اخیر به فرانسه پناهنده شدند مسترد کند.

این واکنش در حالی از سوی سالوینی مطرح می شود که وزارت خارجه فرانسه با انتشار بیانیه‌ای سفیر این کشور از ایتالیا را فراخواند و به نظر می رسد که اقدام پاریس در ارتباط با فراخواندن سفیرش  مرتبط با دیدار اخیر «لوییجی دی‌مایو»، معاون نخست‌وزیر ایتالیا با دو تن از رهبران جنبش اعتراضی «جلیقه زردها» باشد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت