صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گسترش مناسبات اقتصادی شرکت‌های دولتی ایران و چین

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، بر گسترش و تعمیق همکاری‌های اقتصادی شرکتهای دولتی، از طریق گسترش سرمایه‌گذاری‌های دو کشور در موضوعات مورد علاقه طرفین تاکید کرد.
کد خبر: ۸۷۶۴۷۴
| |
3457 بازدید

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، بر گسترش و تعمیق همکاری‌های اقتصادی شرکتهای دولتی، از طریق گسترش سرمایه‌گذاری‌های دو کشور در موضوعات مورد علاقه طرفین تاکید کرد.

به گزارش مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، ابوالفضل طیبی، مدیر کل دفتر امور شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، در دیدار  با «وو پیمینگ»، رایزن اقتصادی و بازرگانی سفارت جمهوری خلق چین در ایران، ضمن اشاره به روابط حسنه و تعاملات سازنده دو کشور در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، استفاده از ظرفیت های بالای دو کشور را برای گسترش و تعمیق هرچه بیشتر مناسبات اقتصادی در حوزه  شرکت های دولتی، راهگشا دانست.

فراهم کردن امکان استفاده از ظرفیت‌های موجود در زمینه‌های مختلف اقتصادی، بازرگانی و تجاری، از دیگر نکات مورد تاکید در این دیدار بود.

طرف چینی نیز ضمن استقبال از توسعه بیش از پیش همکاری های متقابل، تلاش های دو دولت ایران و چین برای تامین چارچوب های جدید همکاری های اقتصادی در چشم اندازی بلندمدت را مورد اشاره قرار داد و گفت: این همکاری ها با محوریت وزیر اقتصاد ایران در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و چین، عمق بیشتری می یابد.

به گفته وو پیمینگ، استمرار نشست های تخصصی و تبادل تجارب و انتقال دانش در حوزه شرکت های دولتی دو کشور، به توسعه این همکاری ها، کمک شایانی می کند. 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات