ته‌چین؛

ترفند برش خلالی جولیَن

کد خبر: ۸۷۶۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 12 February 2019
تعداد بازدید : 3124
کد خبر: ۸۷۶۳۶۱
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 12 February 2019
|
12346 بازدید
بازدید 12346
یکی از ترفندهای متداول آشپزخانه مهارت‌ کار با چاقو است. یکی از چالش برانگیزترین مهارت‌ها کار با چاقو برش خلالی جولیَن می‌باشد که یک اصطلاح کلاسیک مدارس آشپزی برای برش‌هایی به اندازه‌ طول 5 تا 6.25 سانتی‌متر و ضخامت 3.1 میلی‌متری است. این برش‌ کمی قلق دار می‌باشد. نحوه انجام این برش را به همراه تکنیکی خاص و جدید را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟