ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شکایت عجیب امارات علیه قطر به فیفا

کد خبر: ۸۷۴۶۶۰
| |
5973 بازدید

فدراسیون فوتبال امارات پس از شکست سنگین مقابل قطر در نیمه نهایی جام ملت های آسیا 2019 آغاز به بهانه جویی کرد و با یک ادعا علیه بازیکنان مقیم قطر به AFC شکایت کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، اماراتی ها به حضور دو بازیکن قطر المعز علی و بسام الراوی در این رقابت‌ها معترض هستند. آنها معتقد هستند آنطور که اعلام شده مادر این دو بازیکن متولد قطر نیستند و مدارک آن‌ها جعل شده است.

فدراسیون امارات تحت فشار شدید شیوخ این کشور قرار گرفته است و آنها برای فرار از فشارها و انحراف افکارعمومی اقدام به انتشار خبر این شکایت کردند تا شکست سنگین و تاریخی مقابل قطر را تحت شعاع قرار دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار