صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

کلاهبرداری با وعده اقامت کشورهای خارجی

کد خبر: ۸۷۴۶۱۰
| |
5674 بازدید

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: مراقب افراد سودجو که وعده اخذ اقامت در کشورهای خارجی می‌دهند، باشید.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی در این باره اظهار کرد: اخیراً افرادی در استان با دادن وعده اقامت در برخی کشورها با حقوق مکفی با اخذ مبالغ هنگفتی از افراد فریب‌خورده، متواری شده‌اند.

وی اظهار کرد: با توجه به تبلیغ شبکه‌های وابسته به غرب برای مهاجرت و اقامت افراد، برخی افراد سودجو با استفاده از عدم آگاهی مردم، اقدام به این گونه کلاهبرداری‌ها و تحصیل مال نامشروع می‌کنند که لازم است مردم استان در این گونه موارد آگاه و هوشیار باشند.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه متقاضیان برای گرفتن ویزای هر کشوری باید از طریق مراجع قانونی اقدام کنند، تأکید کرد: مراقب سودجویی افرادی که در این زمینه از طرق مختلف اقدام به کلاهبرداری می‌کنند، باشند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات