میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واریز پول‌های مشکوک به حساب همسر کاظمی

کد خبر: ۸۷۴۰۶۴
| |
11709 بازدید
قاضی مسعودی گفت: موضوع واریز ۳۰ میلیون یورو به حساب پرویز کاظمی و همسرش، در دادسرا در حال پیگیری است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، قاضی مسعودی در چهارمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده بانک سرمایه در رابطه با واریز ۳۰میلیون یورو به حساب همسر متهم گفت: حساب‌های پرویز کاظمی تماما بررسی می‌شود. ممکن است این موضوع اتهام جدیدی برای شما باشد.

وی خطاب به متهم گفت: از سوی فردی که شما گفتید با او سلام و علیک داشتید مبلغ سی میلیون یورو و در مرحله دیگری دویست میلیون به حساب شما و همسرتان واریز شده است. گویا بیشتر از یک سلام و علیک بوده است.

قاضی مسعودی از متهم پرسید چرا باید چنین مبالغی به حساب همسر شما واریز شود؟ متهم پرویز کاظمی پاسخ داد: این مبلغ بابت حق مشاوره به بنده پرداخت شده است و این پرداخت از سوی یک شرکت کره‌ای ونه بانک بوده است.

قاضی مسعودی در واکنش به سخنان متهم گفت: دادسرا به این موضوع جداگانه ورود کرده و در حال بررسی است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات