ته چین؛

دستور پخت مرغ مراکشی با زعفران و لیمو

کد خبر: ۸۷۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ 29 January 2019
تعداد بازدید : 1349

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
سه حبه سیر
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری بذر زیره سبز
نمک و فلفل برای متعادل سازی مزه و طعم‌دهی
چهار عدد ران مرغ بزرگ
یک عدد پیاز سفید
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو پیمانه آب
شانزده کلاله‌ زعفران
نصف یک لیمو کهنه و مانده
یک چهارم پیمانه زیتون
دو عدد کنگر فرنگی
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده

 

بازدید 7814
مرغ مراکشی غذایی بی‌نظیر و سرشار از طعم‌های بی‌نظیر است. به جای استفاده از سینه مرغ از ران مرغ استفاده می‌شود که آبدارتر و خوش‌طعم‌تر از سینه است. این مرغ با زردچوبه، زیره سبز و زعفران و سیر وغیره طعم دهی می‌شود و ترکیب زیبا و لذیذی از طعم‌هاست. این مرغ با کینوآ و سبزیجات عالی از آب در می‌آید. دستور پخت این غذای خوشمزه را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری