درخواست پامپئو از شورای امنیت درباره ونزوئلا

کد خبر: ۸۷۳۱۹۸
| |
3292 بازدید

وزیر خارجه آمریکا از شورای امنیت خواست تا از آنچه وی دولت جدید ونزوئلا خواند، حمایت کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در ادامه دخالت‌های آشکار واشنگتن در امور سیاسی ونزوئلا از شورای امنیت خواست از آنچه وی دولت جدید ونزوئلا توصیف کرد، حمایت کند.

وی که در نشست شورای امنیت در حال سخنرانی است نیکلاس مادورو رئیس جمهور قانونی ونزوئلا را مقصر بحرانی جاری در این کشور دانست.

علاوه بر این پامپئو کوبا را به وخیم کردن اوضاع در ونزوئلا متهم کرد. وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد کشورهایی که از دولت مادورو حمایت می‌کنند دموکراتیک نیستند.

واشنگتن پیش از این رسما خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا و رئیس مجمع ملی این کشور را به عنوان رئیس جمهور موقت به رسمیت شناخته و از سایر کشورها نیز خواسته است تا در نشست امروز شورای امنیت نیز از این مساله حمایت کنند.

از سوی دیگر مردم ونزوئلا در حمایت از حق حاکمیت دولت و صلح در این کشور به خیابان‌ها سرازیر شدند.

روزنامه وال استریت ژورنال فاش کرده بود که گوایدو پس از گفتگوی تلفنی با مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا تصمیم گرفته است تا خود را به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا معرفی کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت