میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آیت‌الله مروج دار فانی را وداع گفت

آیت‌الله سید مرتضی مروج از علمای انقلابی استان خوزستان شب گذشته بر اثر کهولت سن به لقاءالله پیوست.
کد خبر: ۸۷۳۰۸۲
| |
8824 بازدید
|
۱

آیت‌الله سید مرتضی مروج از علمای انقلابی استان خوزستان شب گذشته بر اثر کهولت سن به لقاءالله پیوست.

به گزارش فارس، شب گذشته آیت‌الله سید مرتضی مروج از علمای انقلابی استان خوزستان بر اثر کهولت سن و در سن ۹۰ سالگی به لقاءالله پیوست.

آیت‌الله مروج زاده سال ۱۳۰۷ بود در شهر ترکالکی از توابع شهرستان گتوند به دنیا آمد و پدر شهید جاویدالاثر سید عبدالله مروج از شهدای دفاع مقدس بود.

وی از سال ۱۳۶۱ حدود ۵ سال، قائم مقام دیوان عدالت اداری بود و مدتی نیز به‌عنوان وکیل امام خمینی(ره) در امور حسبیه در اهواز فعالیت می‌کرد.

این عالم جلیل‌القدر علاوه بر حضور فعال در جریانات انقلاب اسلامی، همواره در دوران پس از اتقلاب نیز در امور اجتماعی و فرهنگی نیز فعال بود و خدمات شایانی را به مردم خوزستان ارائه کرده است.

پیکر این پدر شهید در آستان متبرکه امامزاده محمدبن‌زید(ع) بخش عقیلی شهرستان گتوند به خاک سپرده می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
خدايش رحمت كند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت