گلزنی امیری از نقطه کرنر درتمرین تیم ملی

کد خبر: ۸۷۲۸۸۳
| |
4221 بازدید

پیش از آغاز تمرین امروز وحید امیری با گلزنی از روی نقطه کرنر هنر خود را به سایرین نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، نخستین تمرین تیم ملی بعد از پیروزی برابر چین ظهر امروز از ساعت ١۴ در زمین شماره دو ورزشگاه کریکت برگزار شد. بازیکنانی که روز گذشته در ترکیب اصلی تیم به میدان رفتند امروز در هتل ریکاوری کردند و سایر بازیکنان در زمین چمن تمرین کردند.

لحظاتی قبل از شروع رسمی تمرین وحید امیری به همراه احمد نوراللهی و سامان قدوس به شوتزنی به سمت دروازه از روی نقطه کرنر پرداختند که در این بازی وحید امیری عملکرد موفقی داشت و بیشتر ضرباتش به گل تبدیل شد. در ادامه با حضور کی‌روش، تمرین شکل جدی به خود گرفت. بازیکنان زیر نظر مک‌درموت گرم کردند تا تمرینات تاکتیکی را زیر نظر کی‌روش پیگیری کنند. کی‌روش امروز خودش در میانه زمین قدم میزد و موانع لازم برای تمرینات تاکتیکی را روی چمن قرار می‌داد. با گذشت ١۵ دقیقه، به درخواست کی‌روش، خبرنگاران محل تمرین را ترک کردند.

تمرین تیم ملی فوتبال

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت