تولد ۵ میمون جنجالی در چین

کد خبر: ۸۷۲۶۴۱
| |
9142 بازدید
در یک آزمایش جنجالی در چین، ۵ میمون شبیه‌سازی‌شده از روی یک میمون مشکل‌دار مبتلابه بیماری روانی متولد شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین محققان موسسه نوروساینس آکادمی علوم چین در شانگ‌های با ویرایش ژن میمون میزبان و حذف ژن‌های مخرب BMAL۱ (ژن‌های حاوی اضطراب، افسردگی و اسکیزوفرنی)، دست به شبیه‌سازی زده و ۵ میمون سالم از روی آن ایجاد کردند.

روش به‌کاررفته برای تولید ۵ میمون همان روشی است (SCNT) که در ایجاد دو میمون «ژونگ ژونگ» و «هوآ هوآ» سال گذشته بکار رفت و مانند روشی است که در دهه ۹۰ گوسفند معروف دالی در اسکاتلند به وجود آمد.
 
تولد ۵ میمون جنجالی در چین
 


با فناوری کریسپر Crispr-Cas۹ توالی ژنوم BMAl۱ برداشته شد و سپس ۵ میمون کاملاً مشابه هم خلق شد.

محققان امیدوارند با این روش بتوانند یک نسل بدون عیب از میمون‌ها را برای تولید آزمایشگاهی و استفاده از آن‌ها در تحقیقات بعدی، به وجود بیاورند.

اخیراً دانشمند چینی به نام «هی جیانکوی» که اولین دوقلوی انسانی با ویرایش ژنتیک را با هدف حذف بیماری HIV به دنیا آورده بود، بازداشت شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت