میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پرسپولیس؛ دومین مدافع راستش راهم ازدست داد

کد خبر: ۸۷۲۵۱۸
| |
6046 بازدید

بازیکن پرسپولیس که دچار آسیب‌دیدگی شده است‌، تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد تا این تیم بعد از ماهینی دومین مدافع راستش را هم بدلیل مصدومیت از دست بدهد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از باشگاه پرسپولیس، آدام همتی به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه زانو سه هفته از تمرینات دور خواهد بود. بنابر اعلام پزشک متخصص‌، او به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه مینیسک زانو تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد.

او پس از ربیع‌خواه که کم‌کم آماده می‌شود تا با پایان دوران نقاهت به تمرینات برگردد، دومین بازیکن مصدوم پرسپولیس در این مقطع خواهد بود. البته آسیب‌دیدگی همتی به قبل از این تمرینات برمی‌گردد و بعد از بررسی‌های صورت گرفته تجویز نهایی، انجام جراحی بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات