اتحادیه پرنده و ماهی اعلام نرخ مرغ را متوقف کرد

اتحادیه پرنده و ماهی به اعضای خود اعلام کرد که نرخ مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نمی شود و اعضای این اتحادیه می توانند مبنای فروش به مصرف کننده را فاکتور خرید به اضافه ده درصدسود قرار دهند.
کد خبر: ۸۷۱۵۴۱
| |
3139 بازدید

اتحادیه پرنده و ماهی به اعضای خود اعلام کرد که نرخ مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نمی شود و اعضای این اتحادیه می توانند مبنای فروش به مصرف کننده را فاکتور خرید به اضافه ده درصدسود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام اتحادیه پرنده و ماهی نرخ مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نخواهد شد.

این اتحادیه در اطلاعیه ای به اعضای خود اعلام کرد: همکاران محترم نرخ مرغ تا اطلاع ثانوی اعلام نمی شود.

آنگونه که در اطلاعیه این اتحادیه آمده است، مبنای فروش به مصرف کننده، فاکتور خرید به اضافه ده درصد سود است.

این موضوع می تواند منجر به تشدید نابسامانی قیمت مرغ در بازار شود. 

البته دولت همچنان در حال توزیع مرغ تنظیم بازاری به قیمت هر کیلوگرم ۹۸۰۰ تومان در میادین میوه و تربار است اما عدم اعلام نرخ از سوی اتحادیه به معنای آن است که قیمت مرغ در خارج از شبکه توزیع منتخب، و در مغازه های سطح شهر با نرخ هایی بالاتر از نرخ فعلی( ۱۴ هزارتومان) به فروش خواهد رسید. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت