میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

العهد الجدید: بن سلمان برادر خود را بازداشت کرد

گزارش یک حساب کاربری عربی از آن حکایت دارد که ولی عهد عربستان یکی از برادران خود را بازداشت خانگی کرده است.
کد خبر: ۸۷۰۶۲۷
| |
2044 بازدید

گزارش یک حساب کاربری عربی از آن حکایت دارد که ولی عهد عربستان یکی از برادران خود را بازداشت خانگی کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، حساب کاربری توئیتر «العهد الجدید» نوشت محمد بن سلمان ولی عهد عربستان، «بندر بن سلمان» برادر خود را بازداشت خانگی کرده است.

بر اساس این گزارش محمد بن سلمان، برادر خود را در کنار مادرش «فهده آل حثلین» در یک قصر واقع در «ابها» بازداشت کرده است.

محمد بن سلمان پس از انتخاب به عنوان ولیعهد سعودی، بازداشت های گسترده مخالفانش اعم از شاهزادگان و بازرگانان را آغاز کرد به طوریکه طی این مدت افراد سرشناسی بازداشت و به اعدام محکوم شدند.

زندان مخوف «حایر» در ریاض و زندان «ذهبان» در جده مملو از بازداشت شدگان است . این دو زندان مرموز باعث نگرانی سازمانهای حقوقی بین المللی شده اند. 

گفته می شود، شاهزادگان ، وزیران و کارآفرینان بازداشت شده سعودی برای آزاد شدن از زندان در مجموع ۱۰۶ میلیارد و ۷۰۰ هزار دلار پول پرداخت کرده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت