صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وصول ۱۰۰ هزار‌میلیارد‌تومان مالیات‌و‌عوارض در سال ۹۷

کد خبر: ۸۷۰۱۷۴
| |
4567 بازدید
بر اساس عملکرد منابع قانون بودجه سال جاری، درآمد دولت از مالیات، عوارض و گمرک در ۹ ماه امسال ۱۰۰ هزار و ۹۳۸ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، عملکرد منابع بودجه سال جاری نشان می‌دهد، درآمد‌ها در ۹ ماه امسال ۱۰۰ هزار و ۹۳۸ میلیارد تومان بوده است.

فصل درآمد‌ها متشکل از درآمد‌های مالیاتی، گمرکی و سایر درآمد‌ها است. طبق گفته سیدکامل تقوی‌نژاد رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در ۹ ماه امسال بالغ بر ۶۸ هزار و ۹۸۶ میلیارد تومان مالیات وصول شد.

طبق گزارش‌های رسمی خزانه‌داری درآمد مالیات و گمرک تا پایان آذرماه امسال ۷۸ هزار و ۹۸۶ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵.۵ درصد رشد دارد.

در این مدت ۲۲ هزار و ۶۹۳ میلیارد تومان از اشخاص حقوقی مالیات اخذ شده که ۱۰.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد، همچنین مالیات بر درآمد با ۱۷.۷ درصد رشد به ۱۳ هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان رسید.

مالیات بر کالا و خدمات که رقم عمده آن را مالیات بر ارزش افزوده تشکیل می‌دهد در ۹ ماهه سال جاری ۳۰ هزار و ۵۳۱ میلیارد تومان با رشد ۱۷.۲ درصدی روبرو بود.
وصول ۱۰۰ هزار‌میلیارد‌تومان مالیات‌و‌عوارض در سال ۹۷
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار