وزارت صمت خبر داد

اختصاص ارز دولتی به واردات جوجه یک روزه

وزات صمت اعلام کرد: واردات جوجه یک روزه از گروه دوم کالایی به گروه یک تغییر کرد.
کد خبر: ۸۶۹۷۶۰
| |
3109 بازدید

به گزارش فارس، وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) در بخشنامه‌ای به سازمان‌های استانی خود اعلام کرد، واردات جوجه یک روزه از گروه دوم کالایی به گروه یک کالایی تغییر کرد. بنابراین ارز دولتی به واردات آن اختصاص خواهد یافت.

در این بخشنامه آمده است:‌ به پیوست تصویرنامه شماره 265346/ 60 مورخ 1397/10/15 مقام عالی وزارت در مورد اقلام موضوع تبصره (1) ماده (1) مصوبه شماره 63793/ت 55633 مورخ 1397/05/16 هیات وزیران ارسال و به اطلاع می‌رساند: «جوجه یکروزه گوشتی» با ردیف تعرفه شماره (01051150) از گروه دو (سامانه نیما) به گروه یک تغییر یافت. خواهشمند است مراتب را یادداشت و به متقاضیان اطلاع‌رسانی گردد. 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت