وای تهران با شاخص ۷۸ سالم شد

کد خبر: ۸۶۹۶۵۸
| |
5917 بازدید

میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون هوای پایتخت در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح امروز از ۱۱۱ به ۷۸ کاهش داشته و در شرایط سالم قرار دارد.

به گزارش میزان، کیفیت هوای تهران با کاهش ۱۴ واحدی میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون با شاخص ۷۸ در شرایط سالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

در همین مدت میزان آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون از ۶۸ به ۷۱ افزایش و آلاینده منوکسیدکربن نیز از ۳۶ به ۲۷ کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، ایستگاه‌های شادآباد (منطقه ۱۸) با شاخص ۱۴۵، سوهانک (منطقه یک) با شاخص ۱۳۹ و فرمانداری شهرری با شاخص ۱۳۵ بیشترین حجم آلودگی شهر تهران را در ۲۴ ساعت گذشته را داشته اند.

همچنین ایستگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۲ و اقدسیه (منطقه ۱) به ترتیب با شاخص‌های عددی ۷۱، ۷۵ و ۷۷ کمترین آلودگی هوا را داشته اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت