نمایندگان رئیس جمهوری آمریکا فردا به پاکستان سفر می کنند

«زلمای خلیل زاد» و «آلیس ولز» نمایندگان ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور صلح افغانستان و آسیای جنوبی و مرکزی، فردا به پاکستان سفر می کنند.
کد خبر: ۸۶۹۶۵۰
| |
2455 بازدید

«زلمای خلیل زاد» و «آلیس ولز» نمایندگان ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور صلح افغانستان و آسیای جنوبی و مرکزی، فردا به پاکستان سفر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «هم نیوز»، «زلمای خلیل زاد» نماینده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور صلح افغانستان به همراه «آلیس ولز» معاون وزیر خارجه این کشور در امور آسیای جنوبی و مرکزی، فردا طی سفری ۵ روزه وارد پاکستان می شوند.

نمایندگان رئیس جمهوری آمریکا در این سفر ضمن دیدار با مقامات دولتی و نظامی پاکستان در مورد خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و همچنین مذاکرات صلح افغانستان و طالبان به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

خلیل زاد که چهارمین دور سفرهای خود به افغانستان و کشورهای منطقه را آغاز کرده است اکنون در چین بسر می برد. وی در دور چهارم سفرهای منطقه ای خود که تا تاریخ ۲۱ دسمبر (یکم بهمن) ادامه دارد به هند و افغانستان نیز سفر خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت