میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فدراسیون تکواندو آتش گرفت

کد خبر: ۸۶۹۴۷۱
| |
8444 بازدید

انبار فدراسیون تکواندو که محل نگهداری البسه ورزشکاران این رشته بود، دچار حریق شد ولی حضور به موقع آتش نشانی به این آتش سوزی پایان داد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ این آتش سوزی دقایقی قبل در محل فدراسیون تکواندو واقع در خیابان شریعتی – خیابان میرزاپور رخ داد. یکی از مسئولان فدراسیون تکواندو در این خصوص به ایرنا گفت: خوشبختانه در این آتش سوزی به فردی آسیب جانی نرسید.
وی با بیان اینکه انبار محل نگهداری البسه بوده است، افزود: حضور به موقع ماموران آتش نشانی و تلاش آنان سبب شد تا آتش مهار شود. این مقام مسئول تاکید کرد که در آتش سوزی فوق هیچ گونه خسارتی به ساختمان اداری و سالن مسابقات فدراسیون تکواندو وارد نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار