چهارمین جلسه دادگاه شرکت «دومان توکان»

کد خبر: ۸۶۹۳۲۲
| |
4470 بازدید
چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت دومان توکان به ریاست قاضی صلواتی در شعبه چهارم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی آغاز شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، روز گذشته (شنبه) در سومین جلسه رسیدگی به این پرونده آخرین دفاعیات «دومان سهند» متهم ردیف اول این پرونده اخذ شد.
 
امروز نیز به اتهامات ۳ نفر دیگر از متهمان پرونده دومان توکان رسیدگی می‌شود.این پرونده ۵ متهم دارد که یکی از آن‌ها متواری است.

بر اساس کیفرخواست صادره، متهمان این پرونده در قالب شرکت سرمایه گذاری، ۱۵۰ میلیاردتومان از سرمایه مردم را صرف کار‌های شخصی خود کرده اند و این در حالی است که قرار بوده سرمایه‌های مردم در مسیر توسعه گردشگری، تاسیس اماکن تفریحی، هتل و رستوران هزینه شود.

گردش مالی متهم دومان سهند مدیرعامل این شرکت بالغ بر ۵۰۰ میلیاردتومان بوده است.

این پرونده ۱۸۶ شاکی دارد که شکایات همه آن‌ها اخذ خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت