میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فیبا، تیم پتروشیمی را از جام باشگاه‌های جهان کنار گذاشت!

برخی نامه فدراسیون را دلیل کنار گذاشتن پتروشیمی از جام باشگاههای جهان می دانند؛ اما مدیرعامل این باشگاه توضیحی خاصی در این رابطه نداده است.
کد خبر: ۸۶۹۳۱۲
| |
4613 بازدید

طی نامه ای که فیبا به باشگاه پتروشیمی ارسال کرده، این تیم از نخستین دوره بسکتبال جام باشگاههای جهان کنار گذاشته شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در شرایطی که فیبا تصمیم گرفته نخستین دوره بسکتبال جام باشگاههای جهان را در سال 2019 و اواخر بهمن سال 97 برگزار کند، به نظر می رسید پتروشیمی بندرامام به عنوان نماینده ایران و البته قهرمان جام باشگاههای آسیا در این مسابقات شرکت کند. البته باشگاه پتروشیمی از سوی فیبا دعوت نامه حضور در این مسابقات را که به مدت 3 روز در برزیل برگزار می شود را دریافت کرده بود.

با این حال نزدیکی این رقابت ها با پنجره ششم انتخابی جام جهانی باعث شده بود تا فدراسیون ایران درخواست تغییر زمان جام باشگاههای جهان را ارائه کند.در حالی که همه منتظر جواب این درخواست بودند، در اتفاقی عجیب اعلام شده فیبا تیم پتروشیمی را به طور کلی از جدول نخستین دوره جام باشگاههای جهان کنار گذاشته است!

برخی نامه فدراسیون را دلیل کنار گذاشتن پتروشیمی از جام باشگاههای جهان می دانند؛ اما مدیرعامل این باشگاه توضیحی خاصی در این رابطه نداده است. به هر حال رویای حضور نماینده ایران در نخستین دوره جام باشگاههای بسکتبال جهان گویا رنگ باخته و به نظر می رسد فدراسیون باید خیلی زود در این باره شفاف سازی کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات