صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش ذخایر دلار در روسیه به کمترین میزان در تاریخ این کشور

در راستای دلار ستیزی،‌ روسیه سهم دلار را در ذخایر ارزهای خارجی این کشور به کمترین میزان در تاریخ این کشور رساند.
کد خبر: ۸۶۸۵۵۶
| |
2305 بازدید

به گزارش فارس به نقل ار راشاتودی، بانک مرکزی روسیه تلاش می‌کند وابستگی خود به دلار را به شدت کاهش دهد به همین منظور سهم دلار را در ذخایر خارجی این کشور به پایین‌ترین سطح تاریخی رسانده است. 

بانک مرکزی این کشور حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از ذخایر را به یورو، ین ژاپن و یوآن چین تبدیل کرده است. 

براساس آخرین گزارش بانک مرکزی روسیه، سهم دلار آمریکا در ذخایر بین‌المللی روسیه طی سه ماه گذشته یعنی در فاصله ماه مارس و ژوئن ۲۰۱۸ به شدت کاهش یافته و از سهم ۴۳.۷ درصد به ۲۱.۹ درصد رسیده است. این کاهش ذخایر دلاری باعث شده که سهم یورو ۳۲ درصد و سهم یوآن چین به ۱۴.۷ درصد برسد و سایر ارزها به غیر هم حدود ۱۴.۷ درصد باشدکه شامل ۶.۳ درصد پوند انگلیس، ۴.۵ درصد ین ژاپن و ۲.۳ درصد دلار کانادا و یک درصد دلار استرالیاست.

کل سرمایه‌های بانک مرکزی در ارزهای خارجی و همچنین طلا با ۴۰.۴ میلیارد دلار  افزایش از جولای ۲۰۱۷ تا ژوئن 2018 به ۴۵۸.۱ میلیارد دلار رسیده است. 

روسیه در حال حاضر دامپینگ اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری آمریکا را  هم در دستورکار دارد و در ماه آوریل شروع کرد و تنها در بهار گذشته به ۸۱ میلیارد دلار اوراق قرضه آمریکا چوب حراج زد که این دقیقا هم‌زمان با تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های تجاری و مقامات دولتی این کشور بود. 

کرملین به صراحت اعلام کرده که تحریم‌های آمریکا و فشارهایش تنها باعث شده روسیه ارز جایگزینی را برای دلار پیدا کند و مطمئن شود که امنیت اقتصادی کشورش تضمین است و دیگر کشورها نظیر چین و ایران هم چنین راهکاری را برای تغییر مبادلات دلاری با ارزهای ملی دنبال می‌کنند. 

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات