وزیر کشتی گیر دولت دهم: آزاد کار بودم
وزير امور اقتصاد و دارايي ايران که در روز پاياني مسابقات بين المللي جام جهان پهلوان غلامرضا تختي در سالن پيروزي اصفهان، محل برگزاري اين رقابت ها حضور پيدا کرده بود، با ابراز خرسندي از قهرماني کشورمان در اين تورنمنت، کشتي را يکي از ارکان مهم فرهنگ ايران قلمداد کرد.
دکتر سيد شمسالدين حسيني در گفت و گو با ايسنا، با بيان اينکه کشتي يکي از مهمترين ارکان فرهنگي کشور است خاطر نشان کرد: به دليل اين که در ايام جواني در رشته ي کشتي فعال بودهام و علاقه ي خاصي به اين رشته ي پهلواني دارم، فرصت را مناسب ديدم تا رقابتهاي سي امين دورهي جام جهان پهلوان تختي را از نزديک تماشا کنم وخوشحالم از اينکه اين مسابقات با قهرماني ايران به پايان رسيد.
وي افزود: اين قهرماني را به ملت ايران تبريک مي گويم و از دستاندرکاران برگزاري اين تورنمنت تشکر مي کنم.
وزير امور اقتصاد پيرامون سطح کيفي مسابقات گفت: همان گونه که مستحضر هستيد، داشتههاي کشتي ما بسيار بيش از آن چيزي است که در رقابتهاي جام جهان پهلوان تختي مشاهده کرديم اما فکر مي کنم فدراسيون کشتي با تقسيم کار فرصت را بيشتر در اختيار کشتي گيران جوان قرار داده است. با اين وجود همگان ملاحظه کردند همين جوانان کم نام و نشان ايران اسلامي باز هم افتخار آفريني کردند و توانستند جام را در کشور حفظ کنند.
وي درپاسخ به اين سوال که در جواني در چه وزني کشتي گرفتهايد، بيان داشت: من آزادکار بودم و در اوزان مختلفي کشتي گرفتم. با اين وجود چون در سن 16 سالگي کشتي را آغاز کردم، ابتدا در وزن 73 کيلو، به مقام سوم رقابتهاي قهرماني جوانان کشور نائل شدم و بعد از آن در اوزان 82، 90 و 100 کيلوگرم نيز در مسابقات قهرماني کشور و رقابتهاي قهرماني دانشجويان ايران شرکت کردهام.
حسيني با اشاره به کشتي گيران هم دوره اش اضافه کرد: بيشتر افرادي که در جواني با هم کشتي مي گرفتيم اکنون در کسوت مربي گري به کشتي ايران خدمت مي کنند، اما با محسن کاوه و اکبر فلاح در باشگاه کارگران زير نظر مربياني چون آقايان ابرقويي و احتسامي تمرين ميکرديم.
وزير امور اقتصاد در پايان با بيان اينکه به تمام پيشکسوتان عرض ادب و ارادت مي کنم، خاطر نشان کرد: به روح بلند جهان پهلوان غلامرضا تختي که يک چهره نامدار و محبوب نه تنها در کشتي ايران بلکه در ميان تمام اهالي کشتي جهان است درود مي فرستم.




