صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حرکت جالب دیگر از باقرزاده:

دبیر سابق، نایب رئیس تازه

پورسلمان كه هم اكنون به عنوان دبير كل كنفدراسيون شمشيربازي آسيا در عرصه بين‌المللي به فعاليت مشغول است پيش از اين نيز دبير فدراسيون شمشيربازي بوده است.
کد خبر: ۸۶۶۹۷
| |
2160 بازدید

طي حكمي از سوي "باقرزاده"، سرپرست نائب رئيسي فدراسيون شمشيربازي منصوب شد.

به گزارش ايسنا، در اين حكم عليرضا پور سلمان به سمت نايب‌رييسي فدراسيون منصوب و از او خواسته شده تا برگزار ي مجمع عمومي فدراسيون، با استفاده از بهره گيري بهينه از جامعه شمشيربازي كشور وظايف نائب رئيسي فدراسيون را عهده دار شود.

پورسلمان كه هم اكنون به عنوان دبير كل كنفدراسيون شمشيربازي آسيا در عرصه بين‌المللي به فعاليت مشغول است پيش از اين نيز دبير فدراسيون شمشيربازي بوده است.

قضاوت در رقابت‌هاي بازي‌هاي المپيك، مسابقات مختلف جهاني و آسيايي از ديگر فعاليت‌هاي عليرضا پور سلمان داور بين‌المللي شمشيربازي كشورمان است.

سرپرست فدراسيون شمشيربازي همچنين مجيد نورايي را به عنوان مشاور و سرپرست كل اردوهاي تيم‌هاي ملي شمشيربازي منصوب كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟