میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عصبانیت برانکو از لورفتن فروش منشا برای خرید مهاجم کروات

کد خبر: ۸۶۶۹۵۰
| |
4099 بازدید

برانکو ایوانکوویچ قبل از ترک تهران مشخصات مهاجم خارجی مد نظرش را به عرب اعلام کرد و گفت با توجه به جذب این بازیکن، باشگاه باید به دنبال فروش گادوین منشا باشد اما حواشی از اینجا آغاز شد.

به گزارش تابناک ورزشی، برانکو تمایلی نداشت که موضوع رسانه‌ای شود و این بحث، از داخل اتاق مدیریت باشگاه به بیرون برود اما به صورت عجیبی، خبر لو رفت و با این اتفاق، حاشیه‌های تازه‌ای برای پرسپولیس به وجود آمد. دلیل عرب این بود که چنین خبری را نمی‌توان پنهان نگه داشت زیرا نام منشا از لیست مسافران اردوی قطر حذف شده، اما برانکو اصرار داشت خبر حذف منشا، فعلاً نباید علنی می شد. با رسانه‌ای شدن ماجرا، به نوعی باشگاه هم سوتی داد.

به هر حال برانکو اعتقاد دارد حالا که منشا از دو باشگاه پیشنهاد دریافت کرده، بهترین زمان است که از پرسپولیس برود و مهاجم مد نظرش از کرواسی، جانشین این بازیکن شود. جالب اینکه مدیران باشگاه برای جمع و جور کردن سوتی خود، عصر دیروز خبری را روی خروجی سایت رسمی باشگاه قرار دادند مبنی بر اینکه تنها دو بازیکن در لیست فروش هستند: «احمد بهاروندی و شاهین عباسیان»، اما به نظر می‌رسد خیلی دیر شده باشد، چون حالا دیگر مهر حراج بر روی نام منشا خورده است!

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت