صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
متن كامل صحبت‌هاي سرمربي سپاهان در نشست مطبوعاتي؛

قلعه‌نويي: نقشه مي‌كشند تا افراد موفق را زمين‌‌گير كنند

در گذشته اگر كسي مشكلي داشت، بزرگ‌ترها به وي كمك مي‌كردند، اما در حال حاضر نقشه مي‌كشند تا افراد موفق را زمين‌گير كنند. چگونه است كه تا دقيقه 88 در بازي برابر صبا كه دو بر صفر شكست خورده‌ايم بازي پاك است، اما زماني كه دو گل به ثمر مي‌رسانيم بازي ناپاك مي‌شود. خدا را شكر مي‌كنم كه در بازي با ذوب آهن شكست خورديم، زيرا اگر آن بازي نتيجه‌اي غير از اين داشت فوتبال ناپاك شناخته مي‌شد. 5 سال است كه فوتبال ايران اينگونه شده است و افراد موفق نمي‌توانند به كار خود ادامه دهند.
کد خبر: ۸۶۶۱۱
| |
2911 بازدید

سرمربي سپاهان گفت: برخي نقشه مي‌كشند تا افراد موفق را زمين‌گير كنند.

به گزارش فارس، امير قلعه‌نويي امروز در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص عملكرد اين باشگاه و وضعيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. متن كامل صحبت‌هاي وي به اين شرح است:


طالب‌لو را من به فوتبال معرفي كردم
من به جوانگرايي و استعداديابي در باشگاه سپاهان توجه خاصي دارم. از بازيكنان جوانان و تيم‌هاي پايه خود در تمرينات استفاده مي‌كنيم تا در آينده بتوانند در تركيب تيم قرار گيرند. شخصي را مسئول تيم‌هاي پايه قرار داده‌ام تا وضعيت تمام بازيكنان را زير نظر داشته باشد.
وحيد طالب‌لو را من براي اولين‌بار به فوتبال ايران معرفي كردم و معتقدم با بها دادن به جوانان و مي‌توان باعث پيشرفت فوتبال شد.
توقع از سپاهان بالاست و بايد در كنار افراد با تجربه از جوانان استفاده كرد تا تيم به موفقيت دست يابد.


برخي اوقات سكوت را به جواب ترجيح مي‌دهم
در ابتداي فصل حملات و انتقادات زيادي نسبت به تيم سپاهان بود كه معتقدم 80 درصد آنها به من و مابقي به تيم مربوط بود. برخي اعلام مي‌كردند من نمي‌توانم با بازيكنان بزرگ كار كنم، اما هم‌اكنون شاهد هستند امير قلعه نويي در سپاهان در كنار بازيكنان ملي‌پوش و بزرگ فعاليت مي‌كند و در صدر جدول قرار دارد. من حرف خودم را واضح مي‌زنم حتي اگر به ضررم تمام شود.
هر فردي يك شخصيت حقيقي و يك شخصيت حقوقي دارد. افراد مي‌توانند از ديگران انتقاد كنند، اما نبايد ترور شخصيت صورت گيرد.

از انتقادات تمام اشخاص استفاده و خود را اصلاح مي‌كنم. هر وقت فشار روي من زياد بود تلاش مي‌كردم سكوت كنم، اما گاهي اوقات لازم است جواب برخي افراد را داد، زيرا در غير اين صورت فكر مي‌كنند ريگي در كفش شخص وجود دارد. من در هر كجا كه فعاليت كنم با تمام توان ظاهر خواهم شد و حداكثر تلاش خود را مي‌كنم.


اميدوارم سپاهان قهرمان آسيا شود
سپاهان مي‌تواند الگوي مناسبي براي ساير تيم‌ها باشد. زماني كه حدود هزار هوادار در تمرينات تيم حضور پيدا مي‌كنند نشان از افزايش علاقه تماشاگران به اين تيم دارد و اينكه توانسته موفقيت‌هاي زيادي كسب كند و هواداران به اين تيم دل بستند.

ديدارهاي آسيايي را تجزيه و تحليل كرده‌ايم و معتقديم بازي‌هاي سختي در اين دوره از رقابت‌ها داريم، زيرا تنها شش بازي برابر حريفان به ميدان مي‌رويم و بايد تمام تلاش خود را در اين ديدارها انجام دهيم. تيم‌هاي عربي هزينه‌هاي گزافي صرف اين مسابقات مي‌كنند. به طور مثال الجزيره بازيكن 20 ميليون دلاري به خدمت مي‌گيرد و طبيعتاً قرار گرفتن برابر اين تيم‌ها شرايط متفاوتي را طلب مي‌كند. اميدوارم بتوانيم بازي تيم‌هاي العين و پاختاكور يك نماينده بفرستيم تا بازي را آناليز كرده و شرايط دو تيم را براي ما گزارش كند.

در گذشته اعلام مي‌كردند تيم‌هاي عربي كند هستند و بازي تدافعي انجام مي‌دهند. در گروه سختي قرار داريم و پاختاكور هم يكي از تيم‌هاي قدرتمند آسيا است. همان‌طور كه سايت رسمي فيفا سپاهان را يكي از شانس‌هاي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا مطرح كرده است اميدوارم اين موضوع به تحقق بپيوندد و سپاهان بتواند به اين افتخار بزرگ دست يابد.
من فقط يك دوره در مسابقات آسيايي شركت كردم در حالي كه 31 مربي ديگر در اين رقابت‌ها فعاليت داشتند و تنها يك مربي توانسته به قهرماني دست يابد.


تنها مشكل سپاهان عدم استفاده از موقعيت‌هاست
ليگ امسال فشردگي زيادي داشت و ما مجبور به برگزاري ديدارهاي ليگ بوديم و زماني براي بازي‌هاي دوستانه نداشتيم. سپاهان به دو تورنمنت دعوت شد، اما با نظر مسئولان و كادر فني تصميم گرفته شد در اين مسابقات شركت نكنيم و حضور قدرتمندي در رقابت‌هاي ليگ داشته باشيم.

فردا در جام حذفي بازي خواهيم كرد كه اين ديدار مي‌تواند يك بازي دوستانه خوب براي بازيكنان به شمار آيد.

اميدوارم تيم به اوج آمادگي خود دست يابد و در آسيا بتوانيم به موفقيت دست يابيم. اصولاً قهرماني شخصيت و پتانسيل خاصي مي‌خواهد كه به نظر من سپاهان اين شخصيت و پتانسيل را دارد. تنها نگراني‌ام از تيم كنوني سپاهان، عدم استفاده بازيكنان از موقعيت‌ها است. مقابل ذوب‌آهن بازي خوبي انجام داديم و با همه احترامي كه به اين تيم قائلم، معتقدم ذوب‌آهن در اين بازي خوش‌شانس بود.

در ليگ قهرمانان آسيا هر اتفاقي امكان دارد رخ دهد، اما تلاش خود را مي‌كنيم و در اين راستا از يك روانشناسي براي بالا بردن سطح روحي و رواني بازيكنان استفاده خواهيم كرد.


ساكت در مواقع بحراني كنار بازيكنان و من بوده است
از محمدرضا ساكت كمال تشكر را دارم كه در بدترين شرايط و زماني كه تيم سپاهان و من آماج حملات و انتقادات قرار گرفتيم حمايت‌هاي لازم را از من انجام داد.

وي در مواقع بحراني در كنار تيم بود و انرژي مثبتي به من و به بازيكنان مننقل مي‌كرد.
قول قهرماني در آسيا را نمي‌دهم اما تمام تلاش خود را مي‌كنيم كه از نظر كيفي 40 تا 50 درصد بهتر از ليگ برتر ظاهر شويم.

در آسيا بازيكنان نگرش متفاوتي دارند و بايد در زمين كشورهاي مختلف بازي كرد كه اين هم شرايط متفاوت‌تري را به دنبال خواهد داشت.


كار خود را در اصفهان آغاز نكرده‌ام
هم‌اكنون هر كسي مدير برنامه‌اي دارد. من نيز با آژانسي فعاليت دارم و او به من اعلام كرده از طرف دو باشگاه عربي پيشنهاد رسمي دارم. فصل گذشته نيز من از باشگاه‌هاي عربي پيشنهاد داشتم، اما صلاح ديدم در ايران بمانم.

به عنوان سفير مربيان ايران به كشورهاي عربي مي‌روم و بايد شرايط به‌گونه‌اي باشد كه سطح توقعات من برآورده شود. در اصفهان آرامش كامل دارم و با آسودگي كار خود را دنبال مي‌كنم. مي‌گويند بهشت اين دنيا آرامش است و من هم به دنبال اين مهم هستم. هنوز كارم را در اصفهان شروع نكردم و بايد فعاليت‌هاي خود را ادامه دهم.


زدن 50 گل كار هر تيمي نيست
روزي در استقلال برنامه سه‌ساله دادم كه همه من مسخره كردند، در حالي كه همان آقايان هم‌اكنون برنامه‌هاي 5 ساله و 10 ساله ارائه مي‌دهند.

با توجه به حاشيه‌هايي كه در ابتداي فصل براي سپاهان به وجود آوردند و همچنين غيبت ابراهيم توره نتوانستيم همه برنامه‌هاي خود را پياده كنيم، اما هم‌اكنون توانستيم يك تيم هجومي بسازيم و زدن بيش از 50 گل در يك فصل كار هر تيمي نيست.


منظور رجبي من نبودم
رضا رجبي شب گذشته با من در تماس بود و اعلام كرد منظور من از صحبت‌هاي در رسانه‌ها و مطبوعات پخش شده شما نبوديد! دوست دارم يكي از خبرنگاران شماره رجبي را بگيرد و از او در مورد صحبت‌هايش سؤال كند.


هميشه سيستم من 3-5-2 بوده است
در فوتبال كنوني نمي‌توان مدافعان خطي چيد. سپاهان هم‌اكنون از عمق دفاع هيچ مشكلي ندارد و اكثر گل‌هايي كه دريافت كرده از شروع مجدد بوده است.

بنگر و عقيلي سال‌ها است در كنار يكديگر كار مي‌كنند و در آمادگي كامل به سر مي‌برند. سال‌هاست كه با سيستم 3-5-2 بازي مي‌كنم تا بتوانم عمق دفاع را پوشش دهم و هم‌اكنون نيز از لحاظ دفاعي هيچ مشكلي نداريم.

بارها اعلام كردند قلعه‌نويي يك مربي سنت‌گراست، اما من اين موضوع را قبول ندارم. دو ماه در بايرلوركوزن زندگي كردم و تجربياتي زيادي اندوختم. اين حرف‌ها همه براي خراب كردن من است.


سپاهان دچار غرور نشده است
هميشه به بازيكنان متذكر شده‌ام نبايد دچار غرور شوند زيرا اين امر باعث مي‌شود همه چيز را از دست دهيم. اگر روزي متوجه اين موضوع شوم كه بازيكنان به علت صدرنشيني تيم دچار غرور شده‌اند با تمامي آنها برخورد خواهم كرد. بايد در بازي‌هاي آينده توجه خود را بيشتر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا با تمام توان ظاهر شويم.


جذب مهاجم برزيلي منتفي است
در چند ماه گذشته با مسئولان باشگاه سپاهان صحبت كردم تا مهاجم برزيلي را جذب كنم، اما متأسفانه بر اساس مقررات AFC نمي‌توانيم اين بازيكن را در اختيار بگيريم. هم‌اكنون با بازيكنان خوبي كه در اختيار داريم به كار خود ادامه مي‌دهيم.


فرصت پاسخگويي به برخي افراد را ندارم
من كارهاي مهم‌تر از جواب دادن به افراد گوناگون دارم. برخي افراد اعلام مي‌كنند كه شعار تماشاگران از سوي من خط داده مي‌شود، اما من جواب آنها را نمي‌دهم و همه را به خدا واگذار مي‌كنم. بالاخره هر شخصي وجدان دارد و روزي به اين موضوع پي خواهد برد. افراد به علت موفقيت‌هايم به من حسادت مي‌كنند و اميدوارم روزي جواب خود را بگيرند.


قهرماني را به بازي آخر نمي‌رسانيم
سپاهان تيم بزرگي است و از بازي كردن در ورزشگاه آزادي و هيچ ورزشگاه ديگري ترس و واهمه‌اي ندارند. اختلاف شش امتيازي ما در صدر جدول طبيعي است و اين جزو فوتبال است. نمي‌توان به سال گذشته و اختلاف هشت امتيازي ذوب‌آهن و استقلال اشاره كرد و گفت كه ذوب‌آهن توانست اين امتيازات را جبران كند. بازي كردن در هر تيمي دشوار است و هيچ حريفي را نمي‌توان دست كم شمرد. روزي ما در برابر تيم‌هاي سخت بازي مي‌كنيم و روزي ذوب آهن. ما بازي آخر خود را برابر پرسپوليس بازي خواهيم كرد و هيچ مشكلي از اين لحاظ نداريم. حتي ممكن است در جام حذفي برابر پرسپوليس قرار بگيريم و بايد تلاش كنيم اين تيم را شكست دهيم. بازي به بازي بهتر مي‌شويم وتلاش مي‌كنيم قهرماني سپاهان به بازي آخر كشيده نشود.


با افراد موفق مبارزه مي‌شود
تا به حال سابقه نداشته زماني كه فدراسيون فوتبال بدون رئيس و در تعليق بود مربي‌اي هدايت تيم ملي را قبول كند. من نمي‌دانم آقايان از قيافه و يا گفتار من بدشان مي‌آيد كه اينگونه رفتار مي‌كنند.

در گذشته اگر كسي مشكلي داشت، بزرگ‌ترها به وي كمك مي‌كردند، اما در حال حاضر نقشه مي‌كشند تا افراد موفق را زمين‌گير كنند. چگونه است كه تا دقيقه 88 در بازي برابر صبا كه دو بر صفر شكست خورده‌ايم بازي پاك است، اما زماني كه دو گل به ثمر مي‌رسانيم بازي ناپاك مي‌شود. خدا را شكر مي‌كنم كه در بازي با ذوب آهن شكست خورديم، زيرا اگر آن بازي نتيجه‌اي غير از اين داشت فوتبال ناپاك شناخته مي‌شد. 5 سال است كه فوتبال ايران اينگونه شده است و افراد موفق نمي‌توانند به كار خود ادامه دهند.


مهاجراني به من گفت تيم شما موفق نمي‌شود
در زماني كه من در تيم ملي فعال بودم 13 همكار داشتم و 140 سفر داخلي و 35 جلسه هفتگي در مورد ليگ امارات و ايران برگزار كرديم همچنين تيم ملي ب را تشكيل داديم. زماني كه منچستر تركيب خود را تغيير مي‌دهد تنش به وجود نمي‌آورد، اما ما كه قصد چنين كاري در تيم ملي داشتيم اجازه ندادند.

در بازي‌هاي هيروشيما كه من بازيكن تيم ملي بودم و حشمت مهاجراني مربي تيم ملي عمان بود؛ مهاجراني درس خوبي به من داد و به من گفت كه ايران موفق نمي‌شود، زيرا مربي شما به تيم خود فقط نگاه مي‌كند و كاري به حريف ندارد و بايد تمامي نگاه‌ها را مدنظر داشت.

مهاجراني اعلام كرد 25 سال سابقه مربي‌گري دارم، اما هيچ گاه شاهد صحنه‌هاي كنوني نبودم. لحظه به لحظه مربي‌گري خاطره است. سكوت هم‌اكنون من نيز تجربه‌اي در زمان قريب در سومين دوره ليگ برتر كه منجر به قهرماني استقلال شد كسب كردم. به بازيكنان سپاهان اعلام كردم سكوت كنند و تمام صحبت‌هاي خود را بعد از قهرماني بزنند.


هنوز خواب‌ پنالتي‌هاي از دست داده مهدوي‌كيا را مي‌بينم
شايد باورتان نشود كه هنوز برخي شب‌ها خواب پنالتي‌هاي از دست داده مهدوي‌كيا و خطيبي در بازي برابر كره را مي‌بينم. به همين خاطر اعلام مي‌كنم براي مربي‌گري تيم ملي شرايط سخت است و بايد حمايت‌هاي خود را از افشين قطبي انجام دهيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟