ته چین؛

دستور پخت اسمَش برگر

کد خبر: ۸۶۵۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 05 January 2019
تعداد بازدید : 1313

مواد لازم برای چهار نفر:
روغن گیاهی
453 گرم گوشت گردن گوساله که 20 درصد چربی داشته باشد
نمک بدون ید به میزان لازم
4 ورقه پنیر آمریکایی
4 عدد نان گرد سیب زمینی
سس کچاپ، مایونز، کاهو خرد شده و خیار شور به میزان دلخواه خودتان برای پر کردن برگر

 

بازدید 7888
اسمَش برگر، نوعی همبرگر مخصوص است. این برگر روی یک صفحه آهنی مسطح روی شعله زیاد پخته می‌شود و دستور پخت خاصی دارد که به برگر طعم خاصی می‌دهد و طرفداران زیادی دارد. دستور پخت اسمش برگر را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری