بازدید 43974
نقدی بر اعلام یک خبر از سوی رئیس کمیسیون انرژی مجلس؛

1800 روحانی در وزارت نفت چه می‌کنند؟!/ گزارشی از اقدامات روحانیون نفتی بدهید

بسیاری دیگر هم اعتراض کرده اند که این میزان متخصص و مهندس در صنعت نفت داریم که به تازگی برخی از آنان نسبت به عدم به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاه نفت و بیکاری با وجود تحصیل در دانشگاه تخصصی نفت اعتراض داشتند، ولی یکباره خبر می رسد که 1800 روحانی در صنعت نفت کشور مشغول به فعالیت هستند؛ اعتراضی که به نظر می رسد با مشخص کردن اینکه وظیفه روحانیون مذکور دقیقا چیست، پاسخ آن دریافت خواهد شد.
کد خبر: ۸۶۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۷ 27 December 2018

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در توضیحاتش پیرامون رهاورد سفر اعضای کمیسیون انرژی به استان‌های خوزستان و کهگلویه از دغدغه به کارگیری نیروهای بومی در پالایشگاه‌های نفتی و پیگیری سیاست تجمیع پتروشیمی‌ها توسط وزارت نفت گفت و از اشتغال 1800 روحانی در مجموعه وزارت نفت خبر داد که این بخش از سخنان او خیلی زود در رسانه ها و فضای مجازی بازتاب پیدا کرد.

به گزارش «تابناک»؛ فریدون حسنوند، آمار عجیبی از حضور روحانیون در وزارت نفت ارائه کرد و با یادآوری اینکه ۱۸۰۰ روحانی در وزارت نفت فعال هستند، توضیح داد: به کارگیری این حجم روحانیون در صنعت نفت، نشان از پیگیری پیوست فرهنگی در این مجموعه دارد؛ هرچند او توضیح نداده که دقیقا این میزان از روحانیون در این وزارتخانه چه پیوست های فرهنگی را دنبال می کنند؟

این موضوع در کنار تبدیل شدن به تیتر بسیاری از رسانه ها، در شبکه های اجتماعی هم بازتاب داشته و برخی کاربران موضوعاتی را در این خصوص مطرح کرده اند. یکی از کاربران در توئیتری پیرامون حضور 1800 روحانی در مجموعه وزارت نفت، نوشته: «سؤالی که دارم اینه که آیا این روحانیون هم از فیلتر سخت آزمون استخدامی وزارت نفت عبور کرده اند؟»

یکی دیگر از کاربران ضمن انتقاد از این موضوع به طعنه نوشته است: «١٨٠٠ نفر از نخبگان حوزه علميه در وزارت نفت مشغول به كار هستند!» کاربر دیگری هم با اعتراض به این موضوع عنوان کرده است: «با این وضعی که داریم پیش می ریم، بخش نفت نیازی به تحریم توسط آمریکا نداره!»

1800 روحانی در وزارت نفت چه می‌کنند؟!/ گزارشی از اقدامات روحانیون نفتی بدهید

بسیاری دیگر هم اعتراض کرده اند که این میزان متخصص و مهندس در صنعت نفت داریم که اخیرا برخی از آنان نسبت به عدم بکارگیری فارغ التحصیلان دانشگاه نفت و بیکاری با وجود تحصیل در دانشگاه تخصصی نفت اعتراض داشتند، اما یکباره خبر می رسد که 1800 روحانی در صنعت نفت کشور مشغول به فعالیت هستند؛ اعتراضی که به نظر می رسد با مشخص کردن اینکه وظیفه روحانیون مذکور دقیقا چیست، پاسخ آن دریافت خواهد شد.

یکی از کاربران هم گفته که کل کارکنان مشغول در ساختمان وزارت امور خارجه کشور، هزار و خرده ای نفر است، آنگاه خبر می رسد که فقط در مجموعه های وزارت نفت 1800 روحانی اشتغال دارند، آیا آقایان برای ورود به سایر وزارتخانه ها که به لحاظ حقوق و مزایا شبیه وزارت نفت نیست هم اینقدر مشتاقند یا موضوع درباره این وزارتخانه فرق می کند؟!

البته احتمال دارد که عدد اعلام شده از سوی فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس در ارتباط با تعداد روحانیون مشغول به کار در مجموعه های وزارت نفت، اشتباه باشد، اما اگر عدد و رقم مذکور به درستی بیان شده باشد، طبیعتا هم روحانیون مورد اشاره و هم مسئولان این وزارتخانه متمول اقتصادی باید در این خصوص توضیح بدهند که کار این افراد دقیقا در چه بخشی از مجموعه های این وزارتخانه تعریف شده است؟

بهتر است برای گرفتن پاسخ این انتقادات، بیلان و گزارشی از اقدامات انجام گرفته و عملکرد 1800 روحانی مشغول به کار در صنعت نفت ـ که طبیعتا بخش اعظمی از آنان عهده دار مسئولیت های فرهنگی هستند ـ داده شود تا منتقدان پاسخ خود را گرفته و مخاطبان این موضوع نیز با کار آنها آشنایی بیشتری پیدا کنند.

اینکه آیا این اندازه از فعالیت های فرهنگی برای وزارت نفت لازم است یا خیر، پرسشی است که پس از گرفتن بیلان عملکرد، پاسخ آن مشخص خواهد شد. طبیعی است که اعتراض به این موضوع به ویژه از جانب فارغ التحصیلان دانشگاه نفت، که بخش زیادی از آنان رتبه های بسیار خوبی در کنکور کسب کرده اند و تنها از این جهت که بتوانند آینده شغلی خود را تضمین شده بدانند، دست به انتخاب دانشگاه مذکور زده اند، کاملا بحق است.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۳۸۷
انتشار یافته: ۱۴
برای تموم‌نشدن نفت دعا می کنند
وزارت نفت !!!!؟؟؟؟
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۶
وقتی قراره که هیچکس بر سر جای خودش نباشد همین است که حتما تا چند وقت دیگر مهندسین نفت که بیکار هستند بعنوان امام نماز جماعت به مساجد رفته و شبها برای نماز گزاران بجای گفتن مسئله و فقه و شرعیات از تکنیکهای اکتشاف و استخراج و پالایش نفت سخنرانی کنند
هیچی ظهر به ظهر نماز می خونند چند برابر یک متخصص توی صنعت نفت حقوق و مزایا می گیرند.
عزیز من این که چیز جدیدی نیست...تو این مملکت اگه نون بازو میخوردیم وضعمون این نبود
8سال برای قراردادی شدن توی همین پالایشگاه تهران بی وقفه دویدم آخرش نشد اونم یا مدرک فوق لیسانس و فرزند و برادر جانباز جنگ تحمیلی بودن...ای وای بر شما...
مگر روحانیون اعزامی توسط دامپزشکی به خارج برای نظارت بر ذبح شرعی چکار می کنند اینها هم همان کار را می کنند یعنی هیچ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۶
ار نظر شما هیچی هست نامسلمون.
سلام
ما در شرکت خودمون که از زیرمجموعه های نفت هست دو نفر هستن،کلا یه نماز ظهر و عصر اقامه میکنند و در مراسمات دینی سخنرانی میکنند و اگر بازدید کننده دولتی یا سیاسی داشته باشیم کنار مدیرعامل وا میسن،عنوانشون هم مشاور فرهنگی هست
آیا این روحانیان عزیز که در وزارتخانه ی وزین نفت مشغول به کار هستند تحصیلاتشان با نفت و مشتقات ان مرتبط است یا خیر ؟
1800 روحانی وزارت نفت و 1800 های روحانی دیگر در سایر وزارتخانه های دیگر برای خودشان اشتغال ایجاد کرده اند و جای افراد متخصص که بیکارند را در آن وزارت خانه ها و موسسات پر کرده اند.
همون کاری رو که جاهای دیگه می کنن
آنها متخصص نفت وشیمی. مکانیک وبرق از معتبرترین دانشگاه دنیا هستند جالبه که آنها تمایلی به وزارت آموزش وپرورش ندارند
فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت و بقیه دانشگاه ها بیکار اون وقت ....‌‌‌...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر