تعداد بازدید : 813
کد خبر:۸۶۳۶۱۹
کد خبر:۸۶۳۶۱۹
10175 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ | ۱۳۹۷/۱۰/۰۶
27 December 2018
ته چین؛

طرز تهیه کیک جوی دو سر اسکاتلندی

کیک جوی دو سر اسکاتلندی بهترین خوراکی برای کسانی است که پنکیک یا بلغور جو دو سر را با هم می‌خواهند. این کیک‌ تقریبا ترکیبی از پنکیک و بلغور جو دو سر هستند و طعم بی‌نظیری دارند. این کیک‌ها همان‌گونه که از اسمشان پیداست اسکاتلندی هستند. البته این طرز تهیه با بقیه دستورهای متداول برای این کیک کمی متفاوت است به این دلیل که آرد کمتری دارد و ساختار و بافت درونی آن بسیار نرم تر نسبت به باقی طرز تهیه کیک‌های جو دو سر است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.