اقدام سفارت انگليس براي ندادن ويزا به داور كشورمان، واكنش انفعالي است
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، گفت: اقدام سفارت انگليس براي ندادن وزيرا به داور كشورمان واكنش انفعالي است كه در مورد كاهش رابطه دو كشور از سوي آنها انجام ميشود.
حشمتالله فلاحتپيشه در گفتوگو با ايسنا، افزود: در شرايطي كه موضوع سطح رابطه ايران با انگليس در مجلس بررسي ميشود انگليس براي اينكه واكنش متقابلي نشان دهد از يك ورزشكار انتقام ميگيرد، چنين برخوردهايي باعث ميشود نمايندگان مجلس در بررسي كاهش سطح روابط با انگليس جديتر شوند.
وي با بيان اينكه با تيمهاي ورزشي و علمي نبايد برخوردهاي سياسي كرد، افزود: اين مسئله در فيفا قابل پيگرد است و ايران ميتواند اعتراض كند. اجراي مقرراتي كه بر فيفا حاكم است براي همه كشورهايي كه در دنيا جزء فيفا هستند واجب است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس، افزود: انگليس از اينكه تا حد زيادي حضورشان در داخل ايران در حوزههاي مختلف محدود شده ناراحت است. سعي آنها اين است كه با واكنشهاي انفعالي برخورد متقابل كنند.


