حضور بانوان در ورزشگاه‌ها با دو شرط ممکن است

کد خبر: ۸۶۳۲۳۴
| |
5248 بازدید
|
۳

معاون فرهنگی قوه قضاییه معتقد است بانوان نیز می توانند همچون آقایان به ورزشگاه ها بروند و از دیدن بازی ها لذت ببرند به شرطی که اخلاق و مسائل شرعی رعایت شود.

حجت الاسلام هادی صادقی در گفت و گو با ایرنا افزود: ورود زنان به ورزشگاه ها ممکن است دو عارضه داشته باشد اگر این دو عارضه مدیریت و با آن مقابله شود و دولت فضایی مناسب را ایجاد کند که این دو مشکل وجود نداشته باشد، هیچ مانعی برای حضور بانوان در ورزشگاه ها نخواهد بود که عارضه اول موضوع اخلاق است. یعنی ممکن است در ورزشگاه ها فضای ناسالمی وجود داشته باشد و کلمات اهانت آمیزی گفته شود یا به بانوان توهین و در آن صورت حریم ها شکسته شود.

مسئله رعایت اخلاق در ورزشگاه هم به عهده دولت است و هم تیم های ورزشی و طرفداران شان باید فعالیت کنند تا فضایی سالم را برای حضور زنان ایجاد کنند و فدراسیون ها نیز باید نظارت داشته باشند. صادقی اضافه کرد: عارضه دوم مربوط به مسائل شرعی است که طبق فتوای مراجع تقلید دیدن بدن نامحرم برای هر دو طرف اشکال دارد. رفع این مشکل هم سخت نیست. چون در گذشته برای حضور بانوان در بعضی از ورزش ها این کار را کرده ایم و تجربه داریم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
پس آقایان هم می توانند به تماشای مسابقات بانوان بروند ؟
گلناز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
عدم فرهنگ و تربيت در بسياري از مرداي ايراني كه به ورزشگاه ميرن بزرگترين مانع براي حضور بانوانه
علیرضا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
چطور در جامعه که خیلی وقتا حریم بانوان خدشه دار شده و به آنها توهین می شود، کسی فکر اساسی نمی کند؟
آیا ورزشگاه از جامعه خطرناک تر است؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت