صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لغو پرواز تهران - استانبول و سرگردانی ۱۵۰ مسافر

کد خبر: ۸۶۳۲۱۴
| |
8836 بازدید

تاخیر طولانی و در نهایت لغو پرواز شرکت ایران ایر به مقصد استانبول، سرگردانی مسافران در فرودگاه امام (ره) را موجب شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، صبح امروز (دوشنبه) طبق برنامه قرار بود پرواز هواپیمایی ایران ایر به شماره پرواز ۷۱۹ ساعت ۵:۳۰ بامداد تهران را به مقصد استانبول ترک کند، اما در ابتدا به مسافران این پرواز اعلام شد، پرواز آنها ساعت ۸:۰۰ صبح و با سه ساعت تاخیر انجام خواهد شد، اما در ادامه مسئولان شرکت ایران ایر به مسافران اعلام کردند که به دلیل نبود هواپیما قادر به انجام این پرواز نیستند. همین موضوع باعث سرگردانی حدود ۱۵۰ مسافر این پرواز شد.

با وجود این که مسئولان شرکت ایران ایر اعلام کردند که حاضر به پرداخت خسارت مسافران هستند، اما تعدادی از مسافران این پرواز معتقدند هزینه هتل و مسائل جانبی که پیش از این پرداخته کرده‌اند باعث می‌شود که آنها ضرر زیادی بکنند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار