صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افتتاح پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو تا مهر ماه سال ۹۹

رئیس کمیسیون عمران مجلس از افتتاح پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو تا مهر ماه سال ۹۹ خبر داد.
کد خبر: ۸۶۳۰۷۷
| |
3004 بازدید

محمدرضا رضایی کوچی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو، گفت: نزدیک به دو سال از تخریب پاساژ پلاسکو می گذرد، اما متأسفانه تاکنون اقدام عملیاتی برای اجرای پروژه صورت نگرفته، از این رو مجلس انتظار داشت که بر اساس زمان بندی ارائه شده، این پروژه به پیشرفت های چشمگیری رسیده باشد.

پروژه ساخت مجدد پلاسکو حتی مراحل اولیه خود را نیز طی نکرده است

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پروژه ساخت مجدد پلاسکو تنها تا مرحله خاک برداری مقدماتی اجرایی شده و این به معنای آن است که پروژه حتی مراحل اولیه خود را نیز طی نکرده است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی اختلاف نظرهایی درباره نقشه ساختمان پلاسکو وجود داشته و این مسئله موجب شده که هیچ نقشه ای به مرحله تأیید نرسیده باشد.

ملاک اصلی تصمیم گیری درباره پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو باید کمیسیون ماده 5 شهرداری باشد

رضایی کوچی گفت: به نظر کمیسیون عمران مجلس، ملاک اصلی تصمیم گیری درباره پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو باید کمیسیون ماده 5 شهرداری باشد و این کمیسیون قبل تشکیل شده و مصوبه ای در این کمیسیون به تصویب رسید، حال بنیاد مستضعفان باید براساس مصوبه کمیسیون ماده 5 شهرداری، هر چه سریع تر نقشه پروژه را تکمیل کند تا پروانه توسط شهرداری صادر شود.

بنیاد مستضعفان امروز قول داد که اجرای پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو تا مهر ماه سال 99 به اتمام برسد، زیرا این پروژه با مشکل مالی روبه رو نیست و تنها مانع اصلی اجرای پروژه، عدم هماهنگی دستگاه ها است

رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: بنیاد مستضعفان امروز قول داد که اجرای پروژه بازساخت ساختمان پلاسکو تا مهر ماه سال 99 به اتمام برسد، زیرا این پروژه با مشکل مالی روبه رو نیست و تنها مانع اصلی اجرای پروژه، عدم هماهنگی دستگاه ها است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟