صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پایان پاییز دانشگاه با یک تجمع تکراری و پر سابقه؛

چرا اعتراضات به دانشگاه آزاد تمامی ندارد؟!

به رغم اتخاذ تصمیمات ویژه و همراهی کامل وزارت علوم برای پایان دادن به پرونده دانشجویان اخراجی دانشگاه آزاد، اعتراضات در این خصوص ادامه دارد. اعتراضاتی که می‌شود از خلال سخنان حاضران در آن به چرایی تداوم آنها پی برد.
کد خبر: ۸۶۲۴۹۹
| |
5633 بازدید
|
۹
به رغم اتخاذ تصمیمات ویژه و همراهی کامل وزارت علوم برای پایان دادن به پرونده دانشجویان اخراجی دانشگاه آزاد، اعتراضات در این خصوص ادامه دارد.

به گزارش «تابناک»، آخرین تجمع اعتراضی این دانشجویان، روز سه شنبه هفته اخیر و مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شد تا همگان دریابند که برخلاف اظهار نظر‌های مسئولان وزارت علوم و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، هنوز بخشی از پرونده باز است و خاتمه نیافته.

صحبت درباره پرونده‌ای است که ۲۳ مهرماه امسال و با لغو ثبت نام ۴ هزار و ۲۶۹ نفر از داوطلبان ذخیره رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد توسط این دانشگاه گشوده شد. پرونده اخراج ۴۲۶۹ نفری که دانشجو لقب گرفته بودند، شهریه پرداخت کرده بودند، کارت دانشجویی داشتند و در کلاس‌های درس حاضر می‌شدند، اما به یکباره همه این‌ها را از دست دادند.

رویدادی که در پی اثبات تخلف در جذب این دانشجویان بی مجوز وزارت علوم و ظاهرا دانشگاه آزاد رقم خورده بود و موجب شد وزارت علوم دانشگاه آزاد را خاطی آن معرفی کرده و مدیران این دانشگاه، آن را ناشی از قصور روسای ۷ واحد این دانشگاه بخوانند و رای به قطع همکاری با ایشان دهند.

این تصمیم البته مشکل دانشجویان اخراجی را حل نکرد تا در پی آ، به کرات شاهد برگزاری تجمع‌های اعتراضی ایشان به این رویداد باشیم. تجمع‌هایی که در نهایت به برگزاری جلساتی ویژه در این خصوص در مراجع مختلف تصمیم سازی شد که خروجی آنها، ارائه شانسی دوباره به این دانشجویان اخراجی بود. شانسی که البته همه این دانشجویان مشمول آن نمی‌شدند و در بهترین حالت، ۹۰ درصد ایشان را شامل می‌شد.

اتفاقی که به باور وزیر علوم و رئیس دانشگاه آزاد، نقطه پایان این پرونده بود. ادعایی که حالا به نظر می‌رسد چندان درست نیست که اگر بود، شاهد برگزاری تجمع‌های اعتراضی جدید در این خصوص نمی‌بودیم. تجمع‌هایی که تامل در سخنان حاضران در آن، نشان می‌دهد که چرا این اعتراضات پایان نیافته و پرونده بسته نشده است.
 
چرا اعتراضات به دانشگاه آزاد تمامی ندارد؟!

معترضانی که ایرنا شمارشان را حدود ۱۵۰ تن ذکر کرده و در گفتگو با برخی ایشان، به نکات جالب توجهی دست یافته که مرورشان، جالب توجه و روشنگر است. بخوانید و قضاوت کنید:

♦ اخراج دانشجویان توسط دانشگاه آزاد کاملا خلاف قانون است و دانشجویان نباید تاوان اشتباه مسئولان این دانشگاه را بدهند. فشار‌های روانی و مالی بسیاری را تحمل کردیم، دانشگاه آزاد باید برای این اشتباه جریمه شود.

♦ رئیس دانشگاه آزاد برای حفظ وجهه دانشگاه مدام مشکل ما را حل شده اعلام می‌کند، اما اعتراضات ما ناشی از بی توجهی مسئولان این دانشگاه به امور اخلاقی و انسانی است چرا که نارضایتی و بلاتکلیفی ما همچنان ادامه دارد.

♦ ما دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد پس از لغو ثبت نام، بطور کاملا قانونی خواستار رشته اولی پذیرفته شده خود هستیم.

♦ بحث تراز علمی پایین یک بهانه از سوی دانشگاه آزاد است چراکه تراز علمی ۹۹ درصد افراد [معترض] بالاتر از افراد قبول شده است.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Austria
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
بس نیست؟!!!
منطقی بنمایندگی از ساکنان سوهانک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
کمی هم به اعتراض اهالی محله سوهانک به مزاحمتهای واحد تهران مرکزی توجه کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
دانشگاه آزاد هیچ یک از معیارهای یک دانشگاه نرمال را ندارد و محلی شده برآب توزیع و فروش مدرک .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
همه می خوان به هر قیمتی پزشک بشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
دانشگاه آزاد خود به خود به سمت منحل شدن می روذ
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
سلام
بنده در خرداد ماه 97 از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل و در همان ماه مراحل تسویه حساب را به پایان رساندم و قرار بود پس از 60 روز یک گواهینامه موقت فارغ التحصیلی اعطا نمایند امروز قریب به 7 ماه میگذرد اما تاکنون هیچگونه اقدامی از سوی دانشکده مدیریت این دانشگاه صورت نگرفته است و زمانی که پیگیر میشوی با کمال افتخار اعلام میدارند که هنوز فارغ التحصیلان ماههای فروردین و اردیبهشت گواهینامه موقت دریافت نکرده اند!!!!!!!!!
کاش ارگان و نهادی بود که بر عملکرد این دانشگاه نظارت داشت ، اما افسوس!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
تا وقتی که هرکس را میگذارند راس دانشگاه فقط بخاطر اینکه عزیز هستند وکاری به صلاحیت ودانش ان شخص ندارند وهمه چیز در منافع تامین گروه خاص باشد همین اش وهمین کاسه است
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
دلیلش اینه که فقط پزشکه که در ایران بیحدو حساب پول درمیاره و خودشونو ازبقیه جدا کردن این مساله حداقل در اروپا اصلا اینجوری نیست
رحیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
خلاف گویی طهرانچی رییس دانشگاه ازاد حد ومرزی ندارد؟؟!!
طهرانچی درگفتگویی با خبرگزاری خانه ملت مدعی شده مشکل شده وفقط ۲نفر دردارو ۸ نفر درداندان و۶۸ نفر در پزشکی باقی مانده؟!!
درحالیکه مطابق مستندات موجود وحضور معترضین
فقط ور دارو ۳۷نفر درپرشکی ۸۴ نفر ودردندان ۳۶ نفر هنوز
باوجود پرداخت شهریه ترم اول وداشتن کارت دانسجویی بلاتکلیف وبه عبارتی اخراجی هستند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟