میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۷۰۰ کشیش آمریکایی متهم به آزار جنسی کودکان

کد خبر: ۸۶۲۱۹۳
| |
4140 بازدید

دستگاه قضایی آمریکا اعلام کرد حدود هفتصد کشیش در ایالت ایلینوی به آزار و اذیت جنسی کودکان متهم شده‌اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، دستگاه قضایی آمریکا اعلام کرد حدود هفتصد کشیش در ایالت ایلینوی به آزار و اذیت جنسی کودکان متهم شده اند.

«لیسا مادیگان»، دادستان کل ایالت ایلینوی بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) اعلام کرد تحقیقات دفتر او نشان می‌دهد شمار واقعی موارد سوءاستفاده کشیش‌ها از کودکان از ۱۸۵ مورد که کلیسای کاتولیک قبلاً به آن اعتراف کرده بود بسیار بیشتر است. نتایج اولیه تحقیقاتی که دفتر این دادستان از ماه اوت کلید زده نشان می‌دهد دست‌کم ۶۸۵ کشیش به این جرم متهم شده‌اند. مادیگان در بیانیه‌ای از عملکرد کلیسا در مدیریت موارد مربوط به ادعاهای تعرض جنسی به کودکان انتقاد کرده است.

ایالت ایلینوی تحقیقات درباره این موضوع را پس از آن آغاز کرد که دیوان عالی ایالت «پنسیلوانیا» در گزارش ماه اوت افشا کرد بیش از ۳۰۰ کشیش کاتولیک در ۷۰ سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ کودک را مور آزار جنسی قرار داده‌اند و کلیسای کاتولیک در تمام این سال‌ها پرونده‌های این تخلفات را پنهان کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات