میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نماینده سراوان عذرخواهی و تهدید کرد

کد خبر: ۸۶۱۷۷۰
| |
14531 بازدید
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی در کانال تلگرامی خود از مردم ایران به دلیل حوادث اخیر عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدباسط درازدهی، نماینده سراوان در مجلس شورای اسلامی، در کانال تلگرامی خود نوشت: از مردم شریف ایران و نمایندگان مجلس عذرخواهی می‌کنم.

وی با بیان اینکه مجادله نزدیک به ده تا دوازده دقیقه بوده و فقط چهل ثانیه از آن منتشر شده است، افزوده: با هماهنگی قبلی برای پیگیری مطالبات مردم به گمرک رفتم که پشت درب ورودی ۴۰ دقیقه معطل بودم!

نماینده سراوان در مجلس همچنین گفته ممکن است فیلم مربوط به دوربین‌های حراست باشد و باید پرسید توسط چه‌کسی و چرا منتشر شده است.

درازدهی ادامه داده است: تا پای استیضاح وزیر اقتصاد و اخراج مدیرکل گمرک و کارمند هتاک ایستادم. امروز نوبت من است و فردا نوبت نماینده‌ای دیگر، اگر به این موضوع رسیدگی نشود استعفاء داده و به دانشگاه برمی‌گردم. از حق و حقوقم یک ذره کوتاه نمی‌آیم.

به گزارش تسنیم، روز گذشته در فضای مجازی فیلمی از نماینده سراوان منتشر شد که در آن فیلم این نماینده مجلس با کارمند گمرک به درگیری لفظی پرداخته بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات