ته چین؛

طرز تهیه نان فوکاچا سیر و رزماری

کد خبر: ۸۶۱۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 20 December 2018
تعداد بازدید : 2358

مواد لازم:
یک کیلوگرم آرد
21 گرم مخمر
2 قاشق غذاخوری شکر
625 میلی¬لیتر آب ولرم
6 تا 8 حبه سیر
چند شاخه رزماری
روغن زیتون
نمک
فلفل

بازدید 12881
فوکاچا یک نوع نان پرطرفدار ایتالیایی است که خمیر آن شبیه خمیر پیتزا درست می‌شود. در خمیر آن از مواد مختلفی برای طعم‌دار کردن آن استفاده می‌شود مانند سیب زمینی، سبزیجات یا حتی پنیر و غیره. در این ویدیو دستور پخت فوکاچا طعم‌دار شده با سیر و رزماری را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری