صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جابري پس از قهرماني در رقابت‌هاي موتورسواري:

تمام هزينه‌هاي حضور در مسابقات را خودمان پرداخت مي‌كنيم!

براي اينكه يك موتورسوار بتواند در مسابقات حضور يابد يا بايد اسپانسر مالي داشته باشد تا تمام هزينه هاي او را پرداخت كند و يا بايد خودش هزينه كند كه به جرات مي‌توانم بگويم اكثر موتورسواران و اتومبيلرانان در كشور تمام هزينه‌هاي حضور در اين مسابقات را از جيبشان پرداخت مي‌كنند.
کد خبر: ۸۶۰۷۵
| |
1989 بازدید

موتورسوار قهرمان كلاس 1000 سي‌سي مسابقات كشوري گفت: تمام هزينه‌هاي حضور در رقابت‌هاي اين رشته را از جيبمان پرداخت مي‌كنيم.

مهدي جابري در گفت‌‌و‌گو با فارس درباره اين رقابت اظهار داشت: رقابت بسيار نزديك و جذابي را شاهد بوديم و خوشحالم كه توانستم عنوان قهرماني را از آن خودم كنم.

وي ادامه داد: انتظار قهرماني را داشتم از مدت‌ها قبل به همراه برادرم به تمرين مي‌پرداختم و توانستم مزد زحماتم را بگيرم.

موتورسوار قهرمان كشور درباره شرايط حضور در اين مسابقات گفت: اكثر موتورسواران با هزينه‌هاي شخصي در مسابقات موتورسواري حضور مي‌يابند و من هم تمام هزينه‌هاي تمرين و حضور در اين رقابت‌ها را از جيبم پرداخت مي‌كنم.

وي ادامه داد: براي اينكه يك موتورسوار بتواند در مسابقات حضور يابد يا بايد اسپانسر مالي داشته باشد تا تمام هزينه هاي او را پرداخت كند و يا بايد خودش هزينه كند كه به جرات مي‌توانم بگويم اكثر موتورسواران و اتومبيلرانان در كشور تمام هزينه‌هاي حضور در اين مسابقات را از جيبشان پرداخت مي‌كنند.

جابري درباره حمايت فدراسيون از رشته موتورسواري خاطرنشان كرد: به تازگي فدراسيون حمايت‌هاي خوبي را از موتورسواران انجام مي‌دهد اما كم است و بايد بيش از اين به اين رشته ورزشي پرداخته شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟