صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

وکیل دادگستری به یک سال حبس محکوم شد

کد خبر: ۸۶۰۶۶۹
| |
8394 بازدید

محمد نجفی وکیل دادگستری که چند روز پیش در دادگاه انقلاب اراک به تحمل 10 سال حبس محکوم شده بود، در پرونده ای دیگر در دادگستری شهرستان شازند به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش ایرنا، پیام درفشان، وکیل نجفی روز شنبه با اعلام این خبر گفت: اتهام موکلم در این پرونده تشویش اذهان عمومی از طریق درج مطالب در رسانه های مجازی است.

این وکیل دادگستری افزود: مستندات پرونده، پنج برگ پرینت از اسکرین شات مطالب منتسب به موکلم در فضای مجازی است که از این پنج برگ، سه برگ مربوط به پروفایل صفحات اشخاص دیگر در فضای مجازی است و اصلاً ارتباطی به او ندارد.

درفشان اضافه کرد: نهایتاً جلسه محاکمه موکل در شعبه 102 دادگاه کیفری دو دادگستری شهرستان شازند برگزار شد و دادگاه نجفی را به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد.

به گزارش ایرنا، پیشتر شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اراک، نجفی را در پرونده متهمان اعتراضات دی سال 96، به اتهام فعالیت تبلیغی به نفع گروه ها و سازمان های مخالف نظام، به یکسال حبس، بابت توهین به مقام معظم رهبری به دو سال حبس و به اتهام همکاری با دول متخاصم از طریق انتقال اخبار و اطلاعات از طریق مصاحبه به 10 سال حبس محکوم کرده است که طبق ماده 134 قانون مجازات اسلامی در صورت قطعیت یافتن این حکم، مجازات اشد یعنی 10 سال حبس قابلیت اجرا دارد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات