میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استرالیا حمایت خود از برجام را ادامه می دهد

کد خبر: ۸۶۰۶۰۴
| |
4677 بازدید
استرالیا حمایت خود از برجام را ادامه می دهد

«اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا روزشنبه اعلام کرد که کشورش بر حمایت خود از برجام ادامه می دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های آسیایی، موریسون افزود که کانبرا پس از بازنگری در مورد برجام همچنان به حمایت از این توافقنامه بین المللی ادامه می دهد.

به گزارش بلومبرگ استرالیا،موریسون که کشورش از امضاکنندگان برجام نبوده با تکرار اتهام زنی علیه ایران مدعی شد:کانبرا احتمالا اقدام های ایران در حمایت از تروریسم را در خاورمیانه را پاسخ می دهد.

موریسون در مهرماه گذشته اعلام کرده بود موضوع انتقال سفارت استرالیا به بیت المقدس غربی و بازنگری در مورد موضع این کشور در مورد برجام را مورد بررسی قرار می دهد.

نخست وزیر استرالیا امروز به طور رسمی و در پیروی از آمریکا اعلام کرد که سفارت این کشور در آینده به بیت المقدس منتقل می شود.

اظهارات نخست وزیر استرالیا با مخالفت های گسترده داخلی و خارجی روبه رو شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات