ته‌چین؛

طرز تهیه گرانولا

کد خبر: ۸۵۸۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰ 11 December 2018
تعداد بازدید : 3223

مواد لازم :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم پیمانه عسل
دو سوم پیمانه تخم و دانه‌های میوه‌ها و گل‌ها
2 پیمانه میوه خشک شده
یک تا سه چهارم پیمانه مغز و خشکبار مخلوط
نصف قاشق چای‌خوری ادویه کدوتنبل
5 پیمانه جو دو سر
میوه تازه به میزان دلخواه

 

بازدید 10363
گرانولا یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً تا زمانی که ترد و قهوه‌ای طلایی شود پخته می‌شود. این ترکیب در طول فرایند پخت، هم زده می‌شود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوه‌های خشک‌شده، مانند کشمش و خرما، و انواع شیرینی مانند شکلات نیز گاهی اوقات به این ترکیب اضافه می‌شوند. در این ویدیو طرز تهیه این صبحانه مقوی را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری