ته چین؛

روش نگهداری طولانی مدت پنیر فتا

کد خبر: ۸۵۸۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰ 10 December 2018
تعداد بازدید : 1664
کد خبر: ۸۵۸۸۱۵
|
۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰ 10 December 2018
|
9679 بازدید
بازدید 9679
پنیر فتا، پیشینه‌ای یونانی دارد و از شیر گوسفند و بز یا ترکیب آن دو تهیه می‌شود. با این وجود این پنیرها پس از باز شدن بسته، ماندگاری زیادی ندارند و زود کپک زده و فاسد می-شوند. در این ویدیو طرز نگهداری و حفظ پنیر فتا به مدت حتی چند ماه به نمایش درآمده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟